KNP Blog

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK TERÉN EURÓPÁBAN
2022. 02. 02. KNP LAW

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK TERÉN EURÓPÁBAN

2018-ban az Európai Bizottság és a tagállamok közös kötelezettségvállalást tettek „A mesterséges intelligencia 2018. évi koordinált terve” címmel, amelyet a 2021-es felülvizsgálatokat követően továbbfejlesztettek. Jogszabályi harmonizáció hiányából eredően ugyanakkor továbbra is a tagállamok helyi törvényei érvényesek ezen a területen. Éppen ezért, örömmel osztjuk meg a témáról szóló kiadványunkat, amely a jelenlegi szabályozást és a jövőben várható változásokat elemzi a Covington & Burling LLP, az Arthur Cox LLP, a DORDA Rechtsanwälte GmbH, Jeantet - avocats, az Elvinger Hoss Prussen, Uría Menéndez és a KNP LAW közös együttműködésével. A kiadvány elérhető ezen a linken.

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!