KNP Blog

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KAPCSOLATOS ÚJ RENDELKEZÉSEK
2022. 02. 08. KNP LAW

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KAPCSOLATOS ÚJ RENDELKEZÉSEK

2022. február 8-án újabb rendeletek jelentek meg a COVID-19 oltással és a védettségi igazolványokkal kapcsolatban a Magyar Közlönyben.


Az új rendelkezések alapján 2022. február 15-től a védettségi igazolvány hivatalos elnevezése „oltási igazolvány” lesz, és csak azoknak a személyeknek az oltási igazolványa lesz korlátlan ideig érvényes, akik egydózisú vakcina esetén (J&J) legalább kétszer; kétdózisú vakcina (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Szputnyik, Sinopharm) esetén legalább háromszor; abban az esetben pedig, ha az első vakcina kétdózisú vakcina volt, akkor másodszor legalább egy egydózisú vakcinával be lettek oltva.


Nem kaphatnak oltási igazolványt az oltatlan és a COVID-19 vírussal fertőzött személyek és a védettségi igazolványuk - függetlenül az abban feltüntetett érvényességi időtől - 2022. május 1-től érvénytelenné válik.

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!