Ügyvédi irodánkról

Bemutatkozás

KNP LAW

Három szó, amely meghatározza irodánkat. Nem egy ügyvédi iroda kívánunk lenni lenni a magyar és nemzetközi piacon, hanem az az ügyvédi iroda, amellyel Ön és cége hosszú távon tud együttműködni és a legmagasabb szintű jogi tanácsadást tudja biztosítani.

KNOWLEDGE
(Ismeret és Tudás)

Csapatunk nemcsak a magyar jogrendszer változásait követi figyelemmel, hanem a nemzetközi és európai uniós szintű jogszabályi és szabályozási változásokat is, ezáltal a legátfogóbb és leghatékonyabb jogi megoldásokat nyújtjuk. Állandó naprakészségünknek és irodánk több mint tizenöt éves folyamatos növekedésének köszönhetően, tudásunk és hozzáadott értékünk a magyar piacon kiemelkedő.

NETWORK
(Nemzetközi kapcsolatok)

Irodánk 2006-os megalakulása óta kiépített kapcsolathálója révén folyamatosan tart fenn kapcsolatot számos nemzetközi szakemberrel, jogalkotóval és olyan cégekkel, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy eligazodjunk és ügyfeleinket eligazítsuk a jog folyamatosan változó és kihívásokkal teli világában.

PRACTICE
(Tapasztalat)

Hosszantartó együttműködésre törekszünk, amikor kapcsolatot építünk ki az ügyfeleinkkel. Ügyvédi irodánk több, mint tizenöt éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, ezért nemcsak tanácsot adunk, hanem partnerként együttműködünk olyan döntések meghozatalában, amelyek hosszantartó hatással lehetnek egy szervezetre és annak sikeres működésére.

Értékeink

Ami megkülönböztet minket

Az ügyfél az első

Nem csak a jelenlegi, de a jövőben felmerülő problémáira is megoldást kínálunk. Egy célunk van: minden jogi akadályt megoldani és elhárítani.

Nemzetközi háttér

Csapatunk számos országban képzett ügyvédekből áll, többen az Amerikai Egyesült Államokban végezték jogi tanulmányaikat és tagjai valamelyik Amerikai Ügyvédi Kamarának.

Megoldás orientált

Olyan ügyvédi iroda vagyunk, amely együttműködésre épül, nemcsak az ügyfeleinkkel, hanem az irodán belül és azon kívül is.

A KNP LAW egyedülálló helyet foglal el a magyarországi ügyvédi irodák között. Elmondhatjuk, hogy olyan magyar vezetők állnak az iroda élén, akik kiterjedt nemzetközi tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkeznek.

Csapatunk Franciaországban, Németországban, az USA-ban és Magyarországon végzett és képzett ügyvédekből áll. Ezért egyedülálló rálátásunk van olyan jogi ügyekre, amelyek Magyarországot, az Európai Uniót és az Amerikai Egyesült Államokat egyaránt érintik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban alkalmazkodjunk és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, azonnal reagálni tudjunk a piac és a gazdaság változásaira, és tegyük mindezt anélkül, hogy egy külföldön működő vezetőség jóváhagyására várnánk.

20+Kolléga
15+Jogterület
15+Év tapasztalat

Szakértelmünk

Jogterületek

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!