Pro Bono

Pro Bono

KNP LAW

Magyarországon évente átlagosan 6000 családon belüli erőszaknak minősített cselekmény alapján indul eljárás.

Az alacsony feljelentési hajlandóság miatt sok anya, gyermek, vagy közeli hozzátartozó nem vállalja a rendőrségi, bírósági procedúrával együtt járó megpróbáltatásokat, így a bűncselekmények valódi száma ennek többszöröse.

A magyar Üdvhadsereg Fény Háza egy olyan állami feladatokat ellátó egyházi intézmény, amely az 1955. március 20-i megnyitása óta eltelt közel 70 év alatt sok száz családnak nyújtott átmeneti otthont és biztonságos menedéket. Az intézmény ellátást és megfelelő munkakörülményeket biztosít a bántalmazott nőknek és nyugodt életkörülményeket az ugyancsak a családon belüli erőszak áldozatává váló gyermekeiknek. Az irodánk által nyújtott segítségnyújtás célja, hogy az otthonban élő anyák nyugodt és rendezett körülmények között tudják újragondolni életüket és megfelelő lépéseket tudjanak tenni azért, hogy veszélyeztettségük (pl. távoltartartás) és anyagi kiszolgáltatottságuk (pl. tartásdíj) az otthonban töltött idejük alatt rendezésre kerüljön.

Örömünkre szolgál, hogy pro bono szolgáltatás keretében jogi segítséget nyújthatunk az Üdvhadsereg által létrehozott Fény Háza Alapítványnak.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Fény Házáról.

Értékeink

Ami megkülönböztet minket

Az ügyfél az első

Nem csak a jelenlegi, de a jövőben felmerülő problémáira is megoldást kínálunk. Egy célunk van: minden jogi akadályt megoldani és elhárítani.

Nemzetközi háttér

Csapatunk számos országban képzett ügyvédekből áll, többen az Amerikai Egyesült Államokban végezték jogi tanulmányaikat és tagjai valamelyik Amerikai Ügyvédi Kamarának.

Megoldás orientált

Olyan ügyvédi iroda vagyunk, amely együttműködésre épül, nemcsak az ügyfeleinkkel, hanem az irodán belül és azon kívül is.

A KNP LAW egyedülálló helyet foglal el a magyarországi ügyvédi irodák között. Elmondhatjuk, hogy olyan magyar vezetők állnak az iroda élén, akik kiterjedt nemzetközi tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkeznek.

Csapatunk Franciaországban, Németországban, az USA-ban és Magyarországon végzett és képzett ügyvédekből áll. Ezért egyedülálló rálátásunk van olyan jogi ügyekre, amelyek Magyarországot, az Európai Uniót és az Amerikai Egyesült Államokat egyaránt érintik. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban alkalmazkodjunk és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, azonnal reagálni tudjunk a piac és a gazdaság változásaira, és tegyük mindezt anélkül, hogy egy külföldön működő vezetőség jóváhagyására várnánk.

20+Kolléga
15+Jogterület
15+Év tapasztalat

Szakértelmünk

Jogterületek

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!