Csapatunk

Dr. Hadzsi István

Dr. Hadzsi István

Ügyvéd

Iskolai végzettség
 • Rendőrtiszti Főiskola, bűnügyi szak
 • Jogi Doktori Diploma, Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
Jogterületek
 • Büntetőjog
 • Büntető eljárásjog
 • Szabálysértési jog
 • Közigazgatási jog
Kamarai tagság
 • Budapesti Ügyvédi Kamara

Tudjon meg többet

Dr. Hadzsi István

Dr. Hadzsi István ügyvéd a Rendőrtiszti Főiskolán, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Szakmai ismereteit a Budapesti Rendőr-főkapitányság területi és helyi szerveinél szerezte, amelynek több mint 18 évig volt a tagja, 7 év hivatásos szolgálati jogviszonyt bűnügyi területen vezetői beosztásban töltött.

Szakmai pályafutása során kiemelt jelentőségű vagyon elleni, pénzügyi- és gazdasági bűncselekmények vizsgálatában vett részt. Koordinálása és ellenőrzése alatt több gazdasági társaság érintettségével felderítésre került több ezer sértett sérelmére megvalósított hitelcsalási bűncselekmény. Huzamos időn át végzett, kiemelkedően eredményes szakmai munkája elismeréseként a Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete 2014 évben Dr. Dobos János Bronz Emlékéremben részesítette.

2019 augusztusától Magyarország egyik meghatározó pénzintézeténél bankbiztonsági területen dolgozott. Elsődlegesen hitelcsalás- és pénzmosás megelőzés, valamint projektek bankbiztonsági-, pénzügyi-, és reputációs kockázati szempontú átvilágítása, valamint a követeléskezelési eljárások során felmerülő visszaélések felderítése területén szerzett tapasztalatot.

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

  Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

  Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

  CONFERENCE BLEUE

  A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!