Pro Bono

  1. Jogterületek
  2. Pro Bono

A KNP LAW alapítása óta gyakorolja a közösségnek való visszaadás elvét. Irodánk a PILnet nemzetközi pro bono szervezettel együttműködésben ingyenesen nyújt jogi tanácsadást és képviseletet olyanoknak, akik egyébként nem tudnának ügyvédi segítséget igénybe venni. Pro bono alapon támogatott ügyfeleink közé tartoznak alapítványok, non-profit társaságok és magánszemélyek. A pro bono körben nyújtott szolgáltatásaink felölelik a társasági és cégjogot, családjogot és perjogot, és a szellemi alkotások jogát.

A KNP LAW valamennyi ügyvédét és munkatársát arra buzdítja, hogy vegyenek részt az iroda pro bono programjában és évente legalább 30 órát fordítsanak pro bono ügyekkel való foglalkozásra. Ennek során az elmúlt évek alatt több esetben segítettünk magánszemélyeknek is, amikor a jogi útvesztőkben eligazítást és a peres ügyekben való képviseletet biztosítottunk számukra.

A KNP LAW a pro bono tevékenységre úgy tekint, mint egy lehetőségre, amelyen keresztül társadalmi felelősségvállalásának eleget tehet. Ennek keretében nemzetközi fiatal jogász csereprogramokat támogatunk és 2012 óta évente ösztöndíjjal támogatjuk az ELTE ÁJTK egy hallgatójának egyetemi képzését.

Társaságunk tagja a PILnet Ügyvédek a közjóért szervezetnek, amelyről részleteses információt az alábbi linkre kattintva kaphat: http://probonougyved.hu/

Kapcsolat

Pro Bono

Koppány Olivér

Ügyvéd, Külföldi jogi tanácsadó

Teljes profil

KNP LAW

Ami megkülönböztet minket

Az ügyfél az első

Nem csak a jelenlegi, de a jövőben felmerülő problémáira is megoldást kínálunk. Egy célunk van: minden jogi akadályt megoldani és elhárítani.

Nemzetközi háttér

Csapatunk számos országban képzett ügyvédekből áll, többen az Amerikai Egyesült Államokban végezték jogi tanulmányaikat és tagjai valamelyik Amerikai Ügyvédi Kamarának.

Megoldás orientált

Olyan ügyvédi iroda vagyunk, amely együttműködésre épül, nemcsak az ügyfeleinkkel – hanem az irodán belül és azon kívül is.

20+Kolléga
15+Jogterület
15+Év tapasztalat

Ismerje meg jobban cégünket!

Tudjon meg többet

Pro Bono

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.
    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!