KNP Blog

CHAMBERS ÉGHAJLATVÁLTOZÁSI SZABÁLYOZÁS 2023 – MAGYARORSZÁG VONATKOZÁSÚ FEJEZETE ELÉRHETŐ
2023. 08. 02. KNP LAW

CHAMBERS ÉGHAJLATVÁLTOZÁSI SZABÁLYOZÁS 2023 – MAGYARORSZÁG VONATKOZÁSÚ FEJEZETE ELÉRHETŐ

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Chambers Éghajlatváltozási Szabályozás 2023- Globális gyakorlati útmutatójának legújabb kiadása már online is elérhető. A magyarországi szabályozásokról szóló fejezet a KNP LAW ügyvédi iroda munkatársai: Nagy-Koppány Kornélia, Sill Abigél, Bujdosó Greta és Kerekes Eszter közreműködésével készült. Az útmutató jogi információkat nyújt a multilaterális és regionális rendszerekről, a nemzeti szakpolitikákról és jogi szabályozásról, a nemzetközi fejleményekre adott válaszokról, az éghajlatváltozásért való felelősségről és az ESG-jelentésekről, valamint tranzakciókról és az éghajlatbarát befektetések támogatásáról.

A magyar vonatkozású fejezet online eléréséhez kérjük, használja az alábbi linket: Climate Change Regulation 2023 – Hungary

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!