KNP Blog

A KORMÁNY ISMÉT MEGHOSSZABBÍTJA A TÖMEGES BEVÁNDORLÁS OKOZTA VÁLSÁGHELYZETET
2021. 09. 09. KNP LAW

A KORMÁNY ISMÉT MEGHOSSZABBÍTJA A TÖMEGES BEVÁNDORLÁS OKOZTA VÁLSÁGHELYZETET

2021. szeptember 3. napján megjelent a Magyar Közlönyben a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendeléséről, valamint a válsághelyzet elrendelésével, fennállásával és megszüntetésével összefüggő szabályokról szóló 41/2016. (III. 9.) Korm. rendelet módosításáról szóló 509/2021. (IX. 3.) Korm. rendelet, mely módosítással a Kormány további hat hónappal, 2022. március 7. napjáig meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. A Kormány álláspontja szerint a magyar határon érzékelhető egyre növekvő migrációs nyomás és az afganisztáni események miatt várható újabb migrációs hullám miatt szükség volt ezen lépés megtételére. A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet meghosszabbítása nincs hatással a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet hatályára, valamint az ezzel egyidőben alkalmazott különleges jogrendre.

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!