KNP Blog

2022. JANUÁR 1-ig MARAD HATÁLYBAN A KORONAVÍRUS TÖRVÉNY
2021. 10. 01. KNP LAW

2022. JANUÁR 1-ig MARAD HATÁLYBAN A KORONAVÍRUS TÖRVÉNY

2021. szeptember 29. napján a Magyar Közlönyben kihirdetésre került, hogy az Országgyűlés megszavazta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény hatályának 2022. január 1. napjáig való meghosszabbítását.

A javaslatot 112 igen szavazattal, 25 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül fogadták el. Az előterjesztés indoklása szerint a Kormány alapvető célja a polgárai életének és egészségének védelme, valamint a gazdasági károk mérséklése és a munkahelyek megőrzése. Mindezek eléréséhez gyors és hatékony döntéshozatalra van szükség, ezért elengedhetetlen a veszélyhelyzet meghosszabbítása és a megfelelő védekezés biztosítása.

A törvény azt is kimondja, hogy ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a veszélyhelyzet a törvény hatályánál hamarabb is megszüntethető.

Kérdése van?

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Kérjük adja meg adatait és röviden írja le a kérdését, kollégáink hamarosan válaszolnak!

    Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatót, és hozzájárulok ahhoz, hogy a KNP LAW felhasználja az adataimat a tájékoztatóban foglaltak szerint.

    Hozzájárulok ahhoz, hogy marketing célból felkeressenek.

    CONFERENCE BLEUE

    A KNP LAW 2007 óta tagja a Conference Bleue-nak. További infomációért, kérjük kattintson az oldalra!A KNP Law a GBL Alliance-hoz 2021-ben csatlakozott. További információért, kérjuk kattintson az oldalra!