Rólunk

A KNP LAW Nagy Koppány Varga és Társai ügyvédi társulás 2006-ban jött létre. Az iroda partnerei, ügyvédei és jogi munkatársai gazdag jogi tapasztalati háttérrel rendelkeznek, beleértve a sikeres külföldi ügyvédi pályafutást, oktatást több elismert nemzetközi és hazai jogi egyetemen, bírói tevékenységet, valamint alkotmánybírósági és közigazgatási tapasztalatot. A KNP LAW iroda szakterületei közé tartozik a gyógyszeripar és egészségügyi jog, perbeli képviselet és választottbírósági eljárás, társasági és kereskedelmi jog, bank- és pénzügyi jog, ingatlanjog és ingatlanfejlesztés, munkajog, fizetésképtelenségi eljárások, szellemi tulajdonjog, alkotmánybírósági jogérvényesítés és az európai jog.

about

A KNP LAW egy független, a megfontolt növekedés mellett elkötelezett ügyvédi iroda, amely rendszeresen együttműködik neves multinacionális ügyvédi irodákkal. Működését nem korlátozzák bürokratikus korlátok, ami lehetővé teszi, hogy a gazdasági életben vezető szerepet betöltő hazai és nemzetközi ügyfelei képviseletében gyorsan és hatékonyan tudjon eljárni.

Működése során a KNP LAW értékes kapcsolatokat épített ki elismert hazai és külföldi gyakorlati és elméleti vezető szakemberekkel. A velük való együttműködés teszi lehetővé, hogy megfelelően tudjon fellépni és akár érdekvédelmi szervezeteket is képviseljen közigazgatási érdekegyeztetések során.

Rólunk