Rólunk

A KNP LAW Nagy Koppány and Partners 2006-ban jött létre. Az iroda partnerei, ügyvédei és munkatársai szilárd tapasztalati háttérrel rendelkeznek, beleértve a sikeres külföldi ügyvédi pályafutást, bírósági tevékenységet, valamint vezető államigazgatási és diplomáciai tapasztalatot.

about

A KNP LAW szakterületei közé tartozik magyar és nemzetközi szinten a gyógyszerjog és egészségügyi jog, perbeli képviselet és (nemzetközi) választottbírósági eljárás, a polgári jog, különösen a szerződések joga és a kártérítési jog, a társasági és kereskedelmi jog, a szellemi alkotások joga, bank- és pénzügyi jog, ingatlanjog és ingatlanfejlesztés, agrárjog, termőfölddel és földhasználattal kapcsolatos jogterületek, állami vagyonnal kapcsolatos jogterületek, közbeszerzési jog, hulladékgazdálkodási és természetvédelmi jog, munkajog, fizetésképtelenségi eljárások, valamint az Európai Unió joga.

A KNP LAW elkötelezett, hogy Ügyfelei érdekeit az elvárásokat felülmúlva, a legmagasabb szakmai és etikai színvonalon képviselje. Ennek érdekében szorosan és hatékonyan működik együtt neves nemzetközi ügyvédi irodákkal, állami szereplőkkel és döntéshozókkal.

A KNP LAW vezetői több évtizedes, szerteágazó interdiszciplináris tapasztalataik során értékes kapcsolatokat építettek ki elismert hazai és külföldi gyakorlati és elméleti vezető szakemberekkel, ami további garanciája a sikeres érdekérvényesítésnek. Célunk, hogy Ügyfeleink értékeit és érdekeit magunkénak érezve, a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat csupán új kihívásnak tekintsünk, melyre kreatív és eredményorientált megoldást szolgáltatunk.